Epic Perfect World

zlibwapi.dll missing?

Offline Riajid021

  • avatar
  • Member
I updated the client to the most recent version then copied the files over and after then file verification i got a error message saying could not find zlibwapi.dll in the library

Offline Epica

  • avatar
  • Old Player
reboot PC and verify files again please.

Let me know if still the problem apepars.


Offline Riajid021

  • avatar
  • Member
fixed it thanks :D

Offline kormado

  • avatar
  • Member
so ive got the same problem, although rebooting and verifying the files didnt help, im still getting "The dynamic link library 'zlibwapi.dll' could not be found."

Offline Agatio

  • Game Veteran
You are starting the game from wrong directory which means that you did not patch PWI client correctly with  EpicPW Genesis patch.

This should help: http://epicpw.com/index.php?topic=709.0

Offline kormado

  • avatar
  • Member
I got it, somehow when i had downloaded the patch file with Google Chrome it only downloaded half of the file, i noticed after watching th how-to video again, tyvm. :)

Offline cakecreams

  • avatar
  • Member
i am having the same problem.Verifyying fixes it and game runs for like 2minutes and then it gets corrupted again  :(

Offline ☠EvilTouch☠

  • Retired Staff Member
  • Suns Wars Addict
  • DreamyTouch | we miss you papi♡
  • Characters: EvilTouch
  • Faction: Flower_Team
add the folder EpicPW to ur exception in ur antivirus please. then verify again.
try rebooting ur pc aswell, sometimes it helps :/

Offline cakecreams

  • avatar
  • Member
i tried rebooting sevral times, also it dosent seems like my antvrus is deleting it or somthing i checked log of my antivirus.

Offline ☠EvilTouch☠

  • Retired Staff Member
  • Suns Wars Addict
  • DreamyTouch | we miss you papi♡
  • Characters: EvilTouch
  • Faction: Flower_Team
u might wanna try to download again the patch and patching the new PW folder.
or u can download our full client ;)

if u still have that issue after this 2 options let me know.