Epic Perfect World

hi i have problin running game

Offline kerrito

  • avatar
  • Member
hi all i did all like have to few times update pacher all ect ect everything is good untill moment when i press bottom START keep saying same thing " file zlibwapi.dll could not be found" i tryed  run game from element.exe. launcher.exe and ofc from file pacher all at end says that i miss this file D: what i have to do ?

Offline Agatio

  • avatar
  • Game Veteran
You are launching the game from patch folder.
You should copy the whole content of patch folder to copied PWI.
Here is the guide:
http://epicpw.com/index.php?topic=709.0

Offline kerrito

  • avatar
  • Member
i did exacly like video exept that i extract EpicPR genesis in system disck D near copy folder of PWI then i moved files to already copy folder PWI i went to all launcher,pacher,element trying to play all good updates have no problem but problem comes as usuall when i press START same file keep missing i tryed to remane all folder names to EpicPW genesis maybe will helps but was still same problem there D:

Offline ☠EvilTouch☠

  • Retired Staff Member
  • Suns Wars Addict
  • DreamyTouch | we miss you papi♡
  • Characters: EvilTouch
  • Faction: Flower_Team
can u check if u have the elementclient.exe into your ELEMENT folder ?
some antivirus deleted that file -.- its annoying <.<


if u have that file, did u press the Verify Files button on your launcher? sometimes it helps.


let us know if the problem still persists please.

Offline kerrito

  • avatar
  • Member
ya i just check that , i noticed that i have wrong the folder where i put EpicPw i move to ne wplace and now work tyvm for help guys

Offline ☠EvilTouch☠

  • Retired Staff Member
  • Suns Wars Addict
  • DreamyTouch | we miss you papi♡
  • Characters: EvilTouch
  • Faction: Flower_Team
Glad its working and welcome to the server btw ;)