Epic Perfect World

GM help !!!

Offline Rakend

  • avatar
  • Member
  • Characters: Rakend
  • Faction: Tyrants
when i try to log in the game this sh1t http://prntscr.com/b59849 stay forever .... i verified the client many times and install epic again  but nothing change

Online Ivory

  • Game Master
  • ⚜ Bookworm ⚜
  • #Courtney♥♥Ansh♥*~#413x7p3kp3k~* ☀ Flowered✿
  • Faction: EPW_Team
Hello,
Did you add the whole EPW folder to your anti-virus exception list?
Also, you could try to restart your router if you haven't already, nothing to lose :)

Offline Rakend

  • avatar
  • Member
  • Characters: Rakend
  • Faction: Tyrants
Hello,
Did you add the whole EPW folder to your anti-virus exception list?
Also, you could try to restart your router if you haven't already, nothing to lose :)
well i did restart my router still  not working and btw many ppls have the same problem  not only me ....

lulu

Download our ENTIRE client from here. Don't use the manual patch with clients above OR below 1.5.1!

Offline Rakend

  • avatar
  • Member
  • Characters: Rakend
  • Faction: Tyrants
Download our ENTIRE client from here. Don't use the manual patch with clients above OR below 1.5.1!
ithink my stuff are fine its just  Agatio watching hentai again ..... :'(

Offline Agatio

  • Support Dev
  • profile picture by Mari ✿
1. Try either link 1 or link 3 to see if it works
2. If not, then restart router
3. Add antivirus/firewall exception for elementclient.exe
retired

Offline Rakend

  • avatar
  • Member
  • Characters: Rakend
  • Faction: Tyrants
Now i  can log in the game and i have like 300 pings but its sooo fucking laggy ....wtf is   this sh1t :'( cant do anythig.

Offline Rakend

  • avatar
  • Member
  • Characters: Rakend
  • Faction: Tyrants
1. Try either link 1 or link 3 to see if it works
2. If not, then restart router
3. Add antivirus/firewall exception for elementclient.exe
Its working now but  the lagg is like wtf  cant do anything and my routher is fine

Offline IMN666

  • Poor, Ugly, Happy
  • Bah-weep-graghnah-weep-ninni-bong
  • Characters: Maloth, Aceso
Its working now but  the lagg is like wtf  cant do anything and my routher is fine


welcome to EPW

Offline ☠EvilTouch☠

  • Retired Staff Member
  • Suns Wars Addict
  • DreamyTouch | we miss you papi♡
  • Characters: EvilTouch
  • Faction: Flower_Team
Its working now but  the lagg is like wtf  cant do anything and my routher is fine
open your cmd and type this:
ipconfig /flushdns
also go to the "Windows" folder, opent he "Temp" folder and delete everything inside it.
after those 2 steps reboot your computer.
let us know if its better.

Offline Swane

  • avatar
  • Creator of Elf Archer
  • Characters: Almighty
  • Faction: Apollumi Master
same problem here can't play since saturday, tried everything except calling ISP 

Helpdesk         Guides             Rules             User Panel

Offline Rakend

  • avatar
  • Member
  • Characters: Rakend
  • Faction: Tyrants
same problem here can't play since saturday, tried everything except calling ISP


lol same here

Offline Rakend

  • avatar
  • Member
  • Characters: Rakend
  • Faction: Tyrants
open your cmd and type this:
ipconfig /flushdns
also go to the "Windows" folder, opent he "Temp" folder and delete everything inside it.
after those 2 steps reboot your computer.
let us know if its better.
Still not working sir .. :'( Server 1/2/3 laggy as *** and server 4 is not working

Offline Allucery

  • XXXXXXXXX
  • Faction: Apollumi
Hey it happens to me one time, i only did is End process the suspicious application in Task Manager try closing it :) Ctr + alt + Delete

Offline Allucery

  • XXXXXXXXX
  • Faction: Apollumi
i closed the Japanese text or like Chinese idk whats laguange is that i just close it and it runs well now but everytime you open your pc you need to close it