Epic Perfect World

Game Exits On Entering Game Screen

Offline Vanislav

  • avatar
  • Member
Everytime I attempt to enter game and the countdown starts, the game window automatically disappears. Halp! I didnt remember changing anything since I last played. 

Offline Vanislav

  • avatar
  • Member
Okay so I tried logging in my other accounts and I was able to do so successfully. Only my main account does the crash thing. How is this? :c

Offline ӇƛƁƖƬƧ🐾

  • :3
  • I think you think too much of me.
  • Characters: The Lulu of EPW
  • Faction: Tyrαɴтѕ
Are you using a custom UI? And did you equip any of the new smiley sets? When the patch came out for the new smilies.... I equipped the Youth Smiley set and my game IMMEDIATELY closed. Everytime I tried to open that character it happened again. (same thing you're describing) Eventually I had to have someone else log it and remove the smiley so I could log on again. Seemed to have fixed the problem.
Ty Mai & Erelim
I love seans cum
Nice Melody.

Offline Vanislav

  • avatar
  • Member
Are you using a custom UI? And did you equip any of the new smiley sets? When the patch came out for the new smilies.... I equipped the Youth Smiley set and my game IMMEDIATELY closed. Everytime I tried to open that character it happened again. (same thing you're describing) Eventually I had to have someone else log it and remove the smiley so I could log on again. Seemed to have fixed the problem.
Yes I am using a custom UI :C
https://panel.epicpw.com/resetstuck.php

^ Try using this. It might help.  :-[
Thanks but nothing's changed  :'(

Offline Σѕкιмo

  • Sweet ♥
Yes I am using a custom UI :CThanks but nothing's changed  :'(
That's probably the problem. One of the new smiley sets is causing you to crash. Verify your client and try logging again, if it works then it'll take away your custom UI, but all you'll have to do is copy over the interfaces file into your element folder again (not surfaces because that'll mess it up again). And you should be able to use new smilies after that.

Offline ӇƛƁƖƬƧ🐾

  • :3
  • I think you think too much of me.
  • Characters: The Lulu of EPW
  • Faction: Tyrαɴтѕ
That's probably the problem. One of the new smiley sets is causing you to crash. Verify your client and try logging again, if it works then it'll take away your custom UI, but all you'll have to do is copy over the interfaces file into your element folder again (not surfaces because that'll mess it up again). And you should be able to use new smilies after that.
Exactly, Like I said...Once I removed the smiley ... I was able to log back on that toon with no problems. If you can do this, if not maybe have a GM manually remove the smiley from your inventory?
Ty Mai & Erelim
I love seans cum
Nice Melody.

Offline Reyen

  • avatar
  • Member

Offline Vanislav

  • avatar
  • Member
Problem is I cant even verify. It always says update server connection failed even though my internet connection works pretty well.  :'(

Offline Σѕкιмo

  • Sweet ♥
Problem is I cant even verify. It always says update server connection failed even though my internet connection works pretty well.  :'(
Even when you've clicked update a few times and go through all the popups clicking okay? The same thing happens to the rest of us when we start patcher using custom UI. You'll need to go through all those popups that appear on patcher in order to verify. (Sorry if this doesn't make any sense >.< )

Offline Index

  • Retired
Problem is I cant even verify. It always says update server connection failed even though my internet connection works pretty well.  :'(
When was last time you played? if you didn't re-download client again your version may be too low and patcher won't auto-update it maybe patcher's address was changed since last time you played

Offline Σѕкιмo

  • Sweet ♥
When was last time you played? if you didn't re-download client again your version may be too low and patcher won't auto-update it maybe patcher's address was changed since last time you played
This too.

However,
I uploaded some screenshots of what I mean by confirming through everything (if you're a recent player):
http://prntscr.com/9glnfn
http://prntscr.com/9glnjz
http://prntscr.com/9glm7g

Offline Vanislav

  • avatar
  • Member
Even when you've clicked update a few times and go through all the popups clicking okay? The same thing happens to the rest of us when we start patcher using custom UI. You'll need to go through all those popups that appear on patcher in order to verify. (Sorry if this doesn't make any sense >.< )
Yes. No matter how many times I try it never succeeded. I already restarted both my pc and router but didnt change anything. 
When was last time you played? if you didn't re-download client again your version may be too low and patcher won't auto-update it maybe patcher's address was changed since last time you played

Uhm more than a month ago. So how do I check if the patcher address was really changed and how do I change it back?

Offline Vanislav

  • avatar
  • Member
This too.

However,
I uploaded some screenshots of what I mean by confirming through everything (if you're a recent player):
http://prntscr.com/9glnfn
http://prntscr.com/9glnjz
http://prntscr.com/9glm7g
This too.

However,
I uploaded some screenshots of what I mean by confirming through everything (if you're a recent player):
http://prntscr.com/9glnfn
http://prntscr.com/9glnjz
http://prntscr.com/9glm7g


Apparently I only encountered the first one of the screenshots.

Offline Index

  • Retired
Oh sorry i didn't see other posts lol if you used custom UI before you patched EPW to v135 maybe thats what bugged your client i think you will have to re-download if you wanna use custom UI always keep a clean copy of EPW folder (and if is just one month auto-patcher should be able to update your client it would be only like 10 versions maybe at max and half of those were small ones like icons)