Author Topic: Can someone make a list to all trivia questions' answer  (Read 882 times)

Offline dillion11319

  • Member+
  • ***
  • Posts: 92
    • View Profile
Can someone make a list to all trivia questions' answer
« on: July 03, 2013, 09:22:14 am »
can someone make a list for the pwi npcs in lost all the 90+ answers
150 R8 sage wizard
150 R8 sage sin
150 R8 sage mystic
150 R8 demon archer
150 R8 sage bm
150 R8 sage cleric
150 R8 demon veno

Offline Uriel

  • Worms.
  • Old Player
  • ***
  • Posts: 248
  • Worms.
    • View Profile
Can someone make a list to all trivia questions' answer
« Reply #1 on: July 03, 2013, 03:12:24 pm »
 Faction Exam Questions and Answers for Level 1 and 2 Monoliths

Question 1 - Which is not a faction base?
Answer - Pixu Palace

Question 2 - Which is not in the faction base?
Answer - Copper-sparrow platform

Question 3 - What is the Maximum Level for a Faction Base?
Answer - 30

Question 4 - Can anybody enter faction base at non-battle time?
Answer - No, I can only enter my own faction base

Question 5 - How do you upgrade a Faction's Rank?
Answer - Gain enough Faction Contribution

Question 6 - After a faction's rank has been upgraded, they can accumulate another type of point used to upgrade the faction's constellation map. What are these points called?
Answer - Constellation

Question 7 - A faction based will be disbanded if the faction doesn't reach the required amount of which of the following?
Answer - Health

Question 8 - How do you upgrade a Faction's Rank?
Answer - Constellation Points

Question 9 - Players can obtain contribution by doing which quest?
Answer - Faction Quest

Question 10 - If a player levels a faction, what happens to their contribution?
Answer - It resets to 0


Faction Exam Questions and Answers for Level 3 Monolith

Question 1 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - River Gate

Question 2 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Event City

Question 3 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Pixu Palace

Question 4 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Wedding Tool

Question 5 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Fine Orb

Question 6 - Which item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Bless Box

Question 7 - Which building can enhance base defense?
Answer - Hall of Loyalty

Question 8 - For the Alchemy labs, at what rank can Faction Members obtain the special Vitality +15 scroll?
Answer - 4 Stars

Question 9 - At what level in the Alchemy Labs can a player buy a +30 Vit scroll?
Answer - 8 Stars

Question 10 - Which Item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Limited Bag


Faction Exam Questions and Answers for Level 4 Monolith

Question 1 - Which Item is not obtained from the Armory?
Answer - Enhanced Buff

Question 2 - Buildings require architectural materials in order to be made. Which of the following is not a required material?
Answer - Dream Seeking Orb

Question 3 - Buildings require architectural materials in order to be made. Which of the following is not a required material?
Answer - Bone Burying Sand

Question 4 - In Perfect World, can Faction members obtain Faction EXP by handing in materials?
Answer - Yes

Question 5 - Architectural material can be obtained in many ways. Which of the following is incorrect?
Answer - Architectural material cannot be obtained by Faction quest.

Question 6 -Does Faction Health come from Faction EXP?
Answer - Yes

Question 7 - The Base Building can be destroyed under which certain situations? Which of the following is incorrect?
Answer - The Faction base can be destroyed by any faction member

Question 8 - If a Faction Building can be destroyed under certain situations, which of the following is true?
Answer - The Building can be destroyed in a Faction Battle.

Question 9 - If Faction Health is reduced to 0%, what happens?
Answer - Base will be closed. Funds will be cost to open it again.

Question 10 - Before upgrading Base Tech, certain requirements need to be met. Otherwise, Base Tech cannot be upgraded. Is this true?
Answer - Yes


Faction Exam Questions and Answers for Level 5 Monolith

Question 1 - Which is not the Faction Leader's responsibility?
Answer - Increases all Faction members' level by 1.

Question 2 - A Faction Base's level can be upgraded using EXP. Which of the following does not contribute to EXP?
Answer - Faction Member Upgrading

Question 3 - Building upgrades require time and materials. If you use more materials, you would save more time. Is this true?
Answer - Yes

Question 4 - After finishing the quests, players can obtain various materials corresponding to their race. What kind of material is rewarded to the Humans?
Answer - Ethersteel

Question 5 - A horrible calamity has struck Perfect World. A race foresaw this event and has the ability to lead the people in Perfect World towards a brighter future. Which race can is destined to lead the others to rebuild their new homeland?
Answer - Earthguard

Question 6 - Circa the year 1000, a new human civilization is beginning its expansion in the west. Due to its location, the people called it the Sunset Country, or the Dusk Country as it has come to be known. But in what year did disaster strike this civilization?
Answer - PW. 1044

Question 7 - In just 30 years, the Dusk Country went from being an unknown country to becoming a powerful empire with vast amounts of land. In order to achieve this, their emperor obtained a mysterious Relic that made his troops nearly invincible. Because of this, they won nearly every battle. But in the end, the Relic was buried with the emperor upon his death. What is the name of this relic?
Answer - Golden Mask

Question 8 - After finishing the quests, players can obtain various materials corresponding to their race. What kind of material is rewarded to the Mystic?
Answer - Tellus Wood

Question 9 - Unprocessed
Answer - The Tale of the Red Manor

Question 10 - Upgrading the Manor of Justice can provide some passive benefits to Faction Members. What is one of those benefits?
Answer - Gain EXP by simply standing there.


Faction Exam Questions and Answers for Level 6 Monolith

Question 1 - In times of war between Factions, where is the default portal to the enemy's Faction Base?
Answer - Training Hall

Question 2 - Which of the following is incorrect?
Answer - A faction can attack others without having a base.

Question 3 - If an attacker enters an enemy base, they'll need to talk to which NPC to start fighting?
Answer - Attack Commander

Question 4 - Which is not one of the ways to end a Faction War?
Answer - All members of the defenders retreated.

Question 5 - All players will gain corresponding materials based on their race after completing the materials quest. The Untamed will gain which of the following materials?
Answer - Lost Sand

Question 6 - You would meet the Hellbull Tyrant boss in which Manor of Justice?
Answer - Dungeons of Sins

Question 7 - There is a legend that the daughter of the Twilight Lich King, the Princess of Moonlight, was so beautiful that men couldn't resist falling in love with her. The Twilight Lich King betrothed his daughter to the counselor's son but after his death, and the death of the councilor's son shortly after, there was a struggle for power over the Twilight Lich King's throne. The infighting amongst the factions soon broke into an all out war that ravaged the land until the party in support of Princess Moonlight surrendered. Which of the following is a relic representing the tragedy of Princess Moonlight?
Answer - Chrono

Question 8 - According to ancient texts, the descendants of the gods are blessed with immortality and have secluded themselves in four sacred places throughout Perfect World. There, they work tirelessly for a way to help their gods return. Which one of the following is one of the four sacred places?
Answer - The Lunar Glade

Question 9 - In the Early Days, the Human, Elves, and Untamed often fought amongst one another. It took the threat of the Wraiths to unite the warring races but it was immediately clear that the fight against the Wraiths was one the Alliance was unable to win. Based on this history, which of the following is true?
Answer - Due to the invasion, the future of Perfect World is unknown.

Question 10 - The Frost Ancient's wife gave birth to two sons, Holan and Holeen. The Frost Ancient abandoned which son?
Answer - Holeen

Offline Bioshocked

  • body's gone..
  • Member+
  • ***
  • Posts: 97
  • dust's still here.
    • View Profile
Can someone make a list to all trivia questions' answer
« Reply #2 on: July 03, 2013, 03:13:30 pm »
People should learn to read pwi's wiki. <3
Bioshocked ~ Tatters ~ Sandwitch ~ Rawberry ~ liliiillil

Offline ☠EvilTouch☠

  • Game Master
  • *****
  • Posts: 3748
    • View Profile
  • Characters: EvilTouch
  • Faction: EPW_Team
Can someone make a list to all trivia questions' answer
« Reply #3 on: July 03, 2013, 04:14:45 pm »
i think he means the Automated Trivia Event we spawn now ;)
its a new trivia event we have that srewards Maiden Kiss Packs with some goodies inside ^^
im not revealing any questions nor answers though.
i can be wrong on what he wants too...not sure if its this  :rolleyes:

Offline Glow

  • Seth ❤
  • Old Player
  • ***
  • Posts: 449
  • Cataclysm
    • View Profile
Can someone make a list to all trivia questions' answer
« Reply #4 on: July 03, 2013, 04:42:37 pm »
i think he means the Automated Trivia Event we spawn now ;)
its a new trivia event we have that srewards Maiden Kiss Packs with some goodies inside ^^
im not revealing any questions nor answers though.
i can be wrong on what he wants too...not sure if its this  :rolleyes:

When and where does it spawn, ET?


Glow - Wizard - 150

Server Rules - Guides - Helpdesk

Offline ☠EvilTouch☠

  • Game Master
  • *****
  • Posts: 3748
    • View Profile
  • Characters: EvilTouch
  • Faction: EPW_Team
Can someone make a list to all trivia questions' answer
« Reply #5 on: July 03, 2013, 04:49:47 pm »
When and where does it spawn, ET?

its when GM want ^^
theres no time certain.
about locations the NPC will spawn in every Major City.
i will make a simple guide for it later at home  ;)

Offline Glow

  • Seth ❤
  • Old Player
  • ***
  • Posts: 449
  • Cataclysm
    • View Profile
Can someone make a list to all trivia questions' answer
« Reply #6 on: July 03, 2013, 05:02:35 pm »
its when GM want ^^
theres no time certain.
about locations the NPC will spawn in every Major City.
i will make a simple guide for it later at home  ;)

Ty sir. Prompt as ever ^_^


Glow - Wizard - 150

Server Rules - Guides - Helpdesk

Offline dillion11319

  • Member+
  • ***
  • Posts: 92
    • View Profile
Can someone make a list to all trivia questions' answer
« Reply #7 on: July 06, 2013, 10:57:58 pm »
EvilTouch you are correct. Thats what I was talking about.
150 R8 sage wizard
150 R8 sage sin
150 R8 sage mystic
150 R8 demon archer
150 R8 sage bm
150 R8 sage cleric
150 R8 demon veno